Pagina's

1 juni 2013

Bezoek aan Sabiha


Eergisteren ben ik met Margriet naar Sabiha geweest, waar ook Sylvia en haar broer Remco waren (klik op namen voor de blogs). We hebben weer een heel gezellige dag gehad en hebben tóch weer cadeautjes uitgewisseld ;-)
Sylvia had voor iedereen een geweldige brandblusser gemaakt en Sab had zich uitgeleefd met fimo-klei en had heerlijke taarten gebakken! En Margriet had voor iedereen een boodschappenblok met een door haar zelf gemaakte tekening meegenomen! Zelf had ik voor iedereen een mattenklopper gemaakt en voor Sab ook nog een paar schoentjes en een kussentje.
Naast het vele kletsen natuurlijk ook nog tijd gevonden om haar prachtige poppenhuis te bekijken, ik ben er echt helemaal weg van :-) De dag vloog weer om en Sab heeft ons weer heerlijk verwend met allerlei lekkers! Voor we het wisten moesten we alweer in de auto stappen voor de terugreis, maar....... ze hebben beloofd voor het volgende bezoek naar het noorden te komen :-)


6 opmerkingen:

 1. Wow, wonderful gifts! I love the tiny shoes and the fire extinguisher!
  Greetings, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beautiful gifts. Enjoy!
  Greetings, Faby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend gezellig moet dat zijn geweest! ;)
  De kadootjes zijn erg lief daar heeft iedereen vast nog veel plezier van!

  Liefs Jollie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vond het reuze gezellig, en je mattenklopper hangt in mijn schuur die ik van Syl gehad heb!
  Helaas wist ik niet dat jullie cadeautjes gingen uitwisselen, dus je krijgt nog iets van mij, maar dat moet ik eerst even maken ;-).
  En nee dat gaat geen 17 jaar duren hoor!!
  Groetjes Remco

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wij vonden het ook heel gezellig en jouw hobby vind ik ook erg fascinerend! Ach ja, die cadeautjes...... hahaha! Nee joh, dat is helemaal geen verplichting hoor, maar ja.... binnen 17 jaar.... ben benieuwd! Jij bent natuurlijk ook van harte welkom hier in het noorden ;-) Bedankt voor je complimenten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hello Ineke! Your gifts were extraordinary! I love the shoes and the carpet beater and the cushion that you made for Sab's birthday! What a great talent you have. Beautiful workmanship!

  elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen