Pagina's

11 juli 2013

Cadeautje

Gisteren kreeg ik een prachtig cadeautje in de brievenbus! Remco, de broer van Sylvia, had een geweldig mooi gesoldeerd wasrekje opgestuurd. Hoewel hij de 1:12-schaal niet als hobby heeft, het talent hiervoor heeft hij wél! Dus mocht hij zich ooit gaan vervelen, dan ligt er nog een wereld voor hem open ;-)  Ik ben in ieder geval heel erg blij met het wasrekje en het zal een mooi plekje in mijn poppenhuis krijgen!8 opmerkingen:

 1. Een prachtig wasrekje! Leuk zo op je wasmachine. Jij hebt de was al schoon en droog begrijp ik :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook hier even reageren op het prachtige wasrek!

  Je foto is enig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is nog eens een leuk kado, een wasrekje kan je altijd wel kwijt in je huis, leuk ook aan een deur zitten echt haken aan zie ik, mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hi Ineke, that is such an awesome gift, lucky you, and I love the miniatures you make yourself,you're very talented.

  love from Frederica

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben weer helemaal bij:))) Na jullie bezoek heb ik het weken knetter druk gehad met werk en natuurlijk de renovatie in mijn huis! Na de zomer vakantie is de 1e verdieping aan de beurt... Ik heb weer eens lekker bij je rondgeneusd en wat maak je toch prachtige miniaturen!

  Kus Sab

  BeantwoordenVerwijderen
 6. A great useful and essential item in a house.
  Geneviève

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I llove the laundry rack, Ineke! I hope these items are going into your doll's house! Not many doll's houses can accommodate a laundry except sometimes in the kitchen. I love the look of them in miniature but also in Full-sized too!

  elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen